adrian lux & zlatan

Är nu tillbaka i Åre! Hade ett par riktigt härliga dagar hemma i Ljusdal (som gick vääldigt fort!). Kom tillbaks till Åre igår kväll vid halv 6, käkade lite julbordsrester med challe, sofia, anton och isabell. Bytte sedan  om för att spendera en kväll på Tott! Adrian Lux skulle nämligen stå vid mixerbordet. Detta är något jag & speciellt challe har sett fram emot väldigt länge! Och jag kan bara säga, det var sjuukt bra! aaaah, Teenage Crime var så himla bra.  Gick dock ifrån tidigare då jag kände att jag var så himla trött, och skulle upp och jobba idag.  Kan även säga att även självaste ZLATAN var och lyssnade på Tott :)  När vi kom in såg vi han stå vid baren med en massa vakter/kompisar?. Så det var lite häftigt måste jag säga! 

Idag jobbade jag halvdag och det gick bra! Åt först lunch med Oscar  (focaccia med parmaskinka, mmmh). Kom hem och slängde mig i soffan, lämnade inte den på ett antal timmar heller.. 

Tänker bjuda på ett videoklipp jag filmat från igår samt några bilder från veckan som gått :) 


hade tacomys  :)
lite random bilder från någon fest i veckan.   




20111220

Tisdag idag! Dagarna bara springer förbi och om några dagar är det julafton! På fredag eftermiddag åker jag hem mot Ljusdal för lite julfirande innan jag återvänder till Åre igen den 26e. :) Ska bli riiktigt gott med Järvsöbadens julbord och jag tänker äta 'upp mig' rätt ordentligt ;) Juldagen är ju tradionell också, då det förmodligen blir en rolig vända inne på Stadt! 

Men innan jag återvänder till Hälsingeskogarna ska några jobbpass avverkas, tjoho! Idag jobbar jag eftermiddag, börjar kl 13, sedan är det jobb heldag på torsdag och på fredag jobbar jag förmiddag. Känns så kul att komma igång!   Köpte förresten en skidjacka igår inne på Stadium, till riktigt bra pris dessutom. Har varit på jakt efter en jacka väldigt länge, när jag hittade en för 999:- på Stadium kändes det helt okej, när jag dessutom hade 15% rabatt och summan hamnade på 849:- kändes det mer än bra. :) 

Nu ska jag slänga i mig nåt att äta innan jag ska traska neråt torget! 


En bild på Sofia & Mig på Parkvillan i fredags! Snodde den från Sofias blogg.. heheh

coldplay, olympic stadium, august 30th

just det! har glömt att berätta att jag äntligen ska få se Coldplay live. För typ en vecka sedan bokade jag och en tjej vid namn Isabell här från Åre biljetter till konserten som förmodligen kommer bli den bästa jag sett. Missade sist de gjorde spelning (2009, då biljetterna blev utsålda), så det känns riktigt underbart att jag nu har en biljett i min hand. håller bara tummarna att sofia & sofia lyckas få biljetter, då är allt complete liksom. :)  
Den 30e augusti kommer Stockholms stadium the place to be, LÄNGTAR SÅÅÅ MYCKET!!

Parkvillan

Har äntligen slutat jobba, eller dagen gick väldigt bra och gick rätt snabbt. Jobbade dock över då det var rätt mycket kunder idag så det var rätt stressigt där ett tag, men det var kul!  Var en heeeel del britter idag, brukar tycka det är roligt att prata engelska med kunder, men när det kommer 20 britter på samma gång kl 9, när man typ har sovit i typ tre timmar gick inte huvudet så jättefort kan jag säga ;) men det gick bra! :)

 

igår var vi alla skishopare på Parkvillan, vi åt gott och drack gott. Vi fick älgfärsburgare med egna pommes + sallad. Mat plus 2 valfria drycker (öl/cider) för 170:-, sjukt bra pris med tanke på att burgaren går på 140:- i vanliga fall.   Sedan gick vi tillbaka till Torpet där alla tröck ihop sig i en lägenhet med en massa skidlärare. Hade det trevligt där ett par timmar, innan jag gick tillbaka till lägenheten och sov typ 3-4 timmar innan jag klev upp för att gå till jobbet!  
Ikväll planerar jag att typ in lämna soffan, möjligtvis ta mig ett bad..

 

 

 

bjuder på en bild från igår ; isak, david, calle, mattias och sofia :)

 


gold's gym

 

 

fytusan vilken träningsvärk jag har! mina armar kan jag knappt sträcka ut och har jag suttit stilla en stund vill mina vader typ dö när jag reser på mig.  Igår rörde jag nämligen heeeela dagen.  morgonen började med en promenad på typ 20-25 min från där jag bor bort till vm8:an (liften) där åkte vi skidor i ett par timmar. Det var väldigt isigt så jag fick därför jobba väldigt hårt för att trycka fast kanterna, det sög skapligt i benen efter varje åk. 

Jag gick sedan hela vägen hem igen med skidor, pjäxor, stavar, hjälm på axlarna, uppför hela astmabacken (finns en anledning varför den heter så) och DET kändes kan jag lova! kom hem och lagade middag, gick sedan bort till gymmet och körde ett pass bodycombat. SHIT vad med slag det var i denna koreografi, har såååå önt i mina armar just nu, kan knappt sträcka ut dem... Men det är bara att ladda om, ska köra ett pass Zumba ikväll och förhoppningsis skaka ut musklerna lite ;) Nä, nu ska jag återgå till min pyttipanna!


Imorgon väntar lite företagspresentation, och på fredag afterwork med hela arbetsstyrkan, det blir fint! på lördag jobbar jag :) 




 


no hoffmaestro

alltså suck......................... 


igår var jag taggad för ännu en bra kväll på bygget. Eftersom torsdagens drag med Rebecca & Fiona trodde jag gårdagen skulle bli ÄNNU bättre eftersom hoffmaestro skulle spela. Men jag kom inte in.
Bygget har egentligen 20 årsgräns, och eftersom jag har typ 4 månader kvar till min tjugoårsdag, så fick jag inte komma in.     gahh glfhdlgdnfkbdfnbgfd!!  kom in utan några helst problem i torsdags, men igår var det stopp. 

Tror dock att det kan ha berott på att i torsdags gick jag in samtidigt med några 89.or och igår var vi bara 92:or. Och vakten verkade lite osäker, så förhoppningsvis funkar det bättre fortsättningsvis. 
MEN DET SUGER FORTFARANDE ATT JAG MISSADE HOFFMAESTRO FÖR TYP 5:E GÅNGEN IRAD!!! jag vet inte huuuur många gånger jag blivit blåst på att gå och se dom, i sista sekunden. Alltid. 

Nåja, förhoppningsvis kommer de tillbaka hit...
E4771c85d5d74b802acc89028b4476a1_large

Rebecka och Fiona!

Igår invigde vi Åres nattliv med en natt på bygget! Rebecka och Fiona spelade så det var sjukt fett. Bra med drag, dansade verkligen nonstop i typ 3 timmar, haha. Bifogar lite bilder från iphonen (de enda som är typ okej.. haha) en bild på Julia och Lukas och en på R&F!


20111207

hejsan!
lite ont om uppdateringar här, men vi har helt enklet fullt upp! 

Igår;
vi gick igenom systemen för hur vi ska sälja skipass, boka skidskola, skidhyra m.m.  Intensivt, väldigt lärorikt och mycket kul! Känns roligt att få börja jobba snart! På kvällen samlades respektive arbetsgäng i respektive shopar, då vi där tillsammans gick igenom lite i hyran. Efter det gick vi tillsammans ut på Broken! Jag tog en myycket god pasta pesto :) Känns verkligen väldigt bra med mitt 'arbetsteam' måste jag säga, alla verkar så himla härliga! 

idag; 
på holiday club här i åre var en mässa, Sportakademien. Vi lyssnade på en massa föreläsningar om skidor, bidningar, längdskidor, och en massa, massa annat! Vi fick även gå i mässhallen bland alla montrar för att kika på alla olika nya skidmodeller för säsongen. Känns som det är så hiiiimla mycket men hoppas jag kommer få koll på det senare.  Nu kan jag i alla fall det mesta om förspänning och DIN-inställning ;)

Imorgon ska vi träffas i vår shop för att fixa lite i ordning!   I helgen öppnar dom en backe här i Åre, blir fint :) Ska nog inte själv åka dock.. har ingen lust att trängas på en liten backe ;) 

Men lite kul händer här! Imorgon spelar i alla fall Rebecka & Fiona, och på Fredag Hoffmaestro!!

89an

här är några bilder på vår lägenhet! vill bara säga att bilderna gör INTE lägenheten till rättvisa, ser bättre ut i verkligheten! :) 

Men nu måste jag skynda mig! ska ner på byn med challe och anton, tjing!

RSS 2.0