a day at the beach(es)

hola
förstår att bloggen kanske börjar bli lite tråkig, men jag ska ta tag i det, lovar. bloggdesignen och allt! Det är ju bara så himla underbart väder så man vill bara vara ute dygnen runt :)
nåja, igår tillbringade jag dagen ute på torön med filip, linn, jonas, patrik, rasmus och tina. himla mysigt, vi solade en massa, åt lunch m.m.
kvällen spenderades med sofia på nore strand med en ben and jerry. 

idag åkte jag först till nore där jag och sofia solade fram till klockan 2, tog därefter en glass med rasmus innan vi bestämde oss för att åka till jonas och bada där! Och nu är jag hemma, så himla underbara dagar! 

wellwelll, ska steka på lite ägg och wok nu!
puss
just nu

update från solstolen.

Halloj :)
idag är det varmt! så himla skönt! Har spenderat största delen i solsängen på gräsmattan med lite jordgubbar, ramlösa vattenmelon samt veckorevyn :) 
gjorde även en svalkande islatte. nu skall jag ta ett blodsocker, sedan lägga mig en sväng igen.

monday

hejsan! då är ännu en mycket rolig helg över. 
midsommar spenderades hemma hos elin & karin tillsammans med ett fyrtiotal andra. Det var trevligt! Vi hade knytkalas och till efterätt blev det jordgubbstårta - mums! vi hade det allmänt trevligt, spelade kubb m.m.
i lördags bjöd jag hem rasmus, filip och linn för lite förmys innan vi drog ut på krogen för dansa! Det var en väldigt rolig kväll. Drack kanske inte det bästa (ur diabetessynpunkt då), nämligen fanta & rosé, men sååå gott! Dock kanske det blev lite bättre av att jag dansade heeela kvällen och drack ingenting ute på krogen utan endast innan vi gick ut. 
Själv så dricker jag nästan bara vitt vin + sprite zero så kände att jag ville dricka någonting annat för en gång skull :) 
vad brukar ni andra diabetiker dricka när det gäller alkohol?




jag och min vän Sofia, på midsommar.

vintage stories

denna fina hade jag tänkt att ha på mig imorgon, men vad sjutton skall jag ha till ?!
grejen är, den är mycket kortare baktill än framtill (?), så jag kan inte endast ha leggings då jag visar
hela rumpan. Skulle ev. kanske kunna ha jeansshorts, men känns som om det kommer att bli för kallt!
åhh, problems!

kanske kör jag långjeans eller någon tajt svart kjol under, men usch vad det känns tråkigt
godnatt! :)

lchf-pannkakor!

Ibland brukar jag göra andra slags pannkakor som är minde kolhydratsrika. Visst äter jag 'vanliga' pannkakor med, men jag gillar att lyxa till det ibland med att göra lite mer diabetesvänliga pannkisar :)
anyways, här är receptet på pannkakor som innehåller mandelmjöl. Mandelmjöl kan man köpa på ex. hälsokost, på internet eller göra egen! Då kör man helt enkelt mandlar i matberedaren tills det blir en mjölig konsisitens. Själv så köpte jag mandelmjöl i min hälsobod.

recept

2 ägg
1dl mandelmjöl
1dl grädde
en nypa salt
en halv tesked bakpulver
blanda äggen och grädden, tillsätt sedan övriga ingridienser och stek pannkakorna i rikligt med smör
smaklig måltid! :)

bild från google



sorry, perdon, förlåt

förlåt, förlåt, förlåååt! hat bloggat något otroligt dåligt de senaste dagarna. (ehh, veckorna?). Men efter balen så drog studentveckan igång och vips så var det den 10 juni och fick springa ut på trappan. Hela veckan var fantastisk och jag kommer berätta mer och lägga ut bilder senare. 

sedan har jag mest bara lidit av separationsångest, varit på 19årsparty, och även erotikparty, hihi rätt så skoj. 
Men i alla fall, dagarna har gått fort, även fast jag sitter här arbetslös.. he he.
nåja, idag har jag väl inte gjort så mycket vettigt, for en sväng med pappsen för att shoppa lite, blev ett linne/tunika, lite nya tränigskläder och annat smått & gått. Tog en promenad runt sjön när jag kom hem.
Imorgon skall jag & Sofia åka hem till Oscar för att städa hans lägenhet.. blir rätt skoj då vi får betalt, höhö. ska försöka ta lite bilder också! 

två bilder jag tog innan promenad. jag vet, hallspegeln hos mamma är dum.. ;)
pusss

BAL

även fast skolan i prinicip är slut, är det fortfarande stressigt om dagarna. igår var det dags för den efterlängtade studentbalen! kvällen blev lyckad och jag tror samtliga är riktigt nöjd med kvällen/natten. Vi hade otroligt roligt :)
lite sorgligt bara att allt börjar gå mot sitt slut...
kvällen gick också ganska bra i diabetessynpunkt, hade ingen mätare med mig dock. den fick inte plats i min clutch, men jag hade dextrosol med mig. Jag känner även min kropp rätt bra så vet ungefär vad jag behöver i dos osv. :) 
nåja, detta var en anledning till varför mitt bloggande har varit ganska dåligt. tänker i alla fall bjuda på lite bilder!
jag och min 'date' sofia :)
jag och min yngre syster.
the girls
några i klassen.
det här får räcka så länge, mår så jädra illa.

RSS 2.0