det här hörreni är gottt när man är lite s...

img_8165 (MMS)

det här hörreni är gottt när man är lite sötsugen, man skär ett äpple i bitar och strör över lite(eller mycket, hehe) kanel och ev lite sötningsmedel, det behövs dock inte eftersom äpplets smak är rätt sött i sig :) sedan in i micron så det blir lite varmt! smarrigt!


20110828

hejsan! det var ett par dagar sedan jag uppdaterade sist nu! Men jag har jobbat en massor så jag har inte riktigt hunnit med. Igår jobbade jag nästan 13 timmar i sträck.. det var jobbigt! då jag dessutom jobbade till 01, natten före.. och idag blir det jobb igen! börjar klockan 17 och får nog jobba framåt halv elva, elva.
I torsdags var jag hos min nya diabetessköterska, hon var verkligen bra! Hon var väldigt trevlig, och hon hade bra förståelse för min situation. Mitt hba1c ligger fortfarande inte där jag vill ha det, men hon pushade mig och sa att det förmodligen skulle blir bättre nu efter sommaren då jag får bättre rutiner. Kändes bra att få höra det. :) Är ni nöjda med ert hba1c?
Hon mätte mitt blodtryck som visade sig vara lågt (vilket jag misstänkte då jag i princip svimmade när jag klev upp ur sängen), hon kollade även känseln på mina fötter och det var kanon. Så det var bra :) 

Nu ska jag fixa mig innan jobbet, äta lite & så. Vi hörs:)
Believe-create-dream-pink-sky-favim.com-132234_large

Bästa mellanmålet efter träning! MUMS!

img_9458 (MMS)

Bästa mellanmålet efter träning! MUMS!


innan jag kände dig

bästa, vackra Melissa Horn!

Nu har jag precis varit och tagit prover i...

img_0477 (MMS)

Nu har jag precis varit och tagit prover inför mitt läkarbesök på torsdag! Det gjorde ont :( brukade förut använda emla-plåster men fick nu skynda mig iväg till sjukhuset för jag visste inte att man skulle ta prover där en vecka före typ. Så är det när man ska besöka vuxenavdelningen, och nu vet jag det!


new shoes.

dessa två är på väg hem till mig! 

är i stort behov av nya höstskor, så surfade in på skopunktens hemsida och klickade hem dessa! Är dock fortfarande på jakt efter de perfekta bootsen, tills dess får dessa duga. :)

waiting for forever

har precis tryckt på filmen Waiting for forever. Jag hoppas den är bra, en av mina absoluta favoritskådespelerskor är i alla fall, vackra Rachel Bilson.

nåja, ska återgå till filmen nu, som sagt, jag hoppas den är bra. Såg en skitdålig film igår,  Captain America. SE DEN INTE.Trodde den skulle vara bra, men nä.

tävla med jenny!

duktiga, inspirerande jenny anordnar just nu när man har chansen att vinna boken Paulúns GI frukost!

Jag har själv deltagit i tävlingen och håller mina tummar att jag skall vinna. Både jag, och min diabetes mår bra av att äta GI, men min inspiration till nya recept (framför allt frukost, bästa målet på dagen ju) börja tryta så jag tror boken skulle göra mycket gott. :)
så, in och tävla med er!

Mina levemirpennor är slut här hemma hos M...

img_3961 (MMS)

Mina levemirpennor är slut här hemma hos Mamma. Skall hämta fler hos pappa imorgon. Men tills dess får jag ta av det som finns här, ampull och miiiiiinisprutor ( som endast rymmer 10E). Jag måste därför använda två styckna till mina 14 enheter :)


Testar att mobilblogga!  Detta är alltså v...

img_7055 (MMS)

Testar att mobilblogga!  Detta är alltså vad jag åt till frukost i morse, omelett, mozzarella och avocado! Drack även ett glas proviva grapefrukt/litchi. Kanske inte så diabetesvänligt (10g kolhydrater, varav 9g sockerarter) men det fungerar. :)


odd molly
TITTA!

Visst är jackan såååå fin? Den är helt underbar, titta bara på spetsen, längst ner på innerfodret. Så sött! 
Den ligger just nu uppe på tradera (inte alls så använd, men till ett BETYDLIGT bättre pris än i butik) Så nu sjuttsiken ska jag vinna auktionen!

you are gone, it makes me happy

halloj!
sorry för dåligt bloggande, men jag har haft fullt upp. tillbringade heeela helgen (nästan hela veckan till och med) åt olika festligheter i samband med min mosters bröllop, med både möhippa, aktiviteter på öjeberget, vigsel, fest på zoo, brunch på hotell m.m. allt har varit kanonkul!
Jag läste till och med en dikt i kyrkan, för över 100 pers! Men det gick bra faktiskt, och jag är glad att jag gjorde det.
På söndag kväll jobbade jag också,på en lokal café/restaurang/bar. Det gick helt okej, får se när jag ska jobba nästa gång.
snart ska jag iväg till mormor som fyller år, hoppaspå gofika, he he.
''
bjuder på en bra låt
puss!

RSS 2.0