sista januari

vilken härlig dag!
vaknade till ett ganska så grått Åre, termometern visade -20 kalla grader. Det kändes något motvilligt att dra på sig understället och dra ut i backen. Tänkte ett tag att jag skulle bara stanna hemma, men kände ändå att jag var riktigt sugen på att åka.  Nere på lågzon var det väääldigt kallt ochkinderna gjorde ont, men så fort man kom upp på högzon var det riktigt behagligt och ca -7 grader. Jag åkte med Anna, och det var verkligen en bra skiddag! Vi åkte mest i Stendalen och Tusenmeterliften, så hiimla gött att åka, inte alls mycket folk och det vara bara att ligga och flyta :) även solen tittade fram litegrann, så det fanns verkkligen inget att klaga på. :)      

Nu ikväll ska jag städa lite och ev. gå och träna bodycombat. Dock är jag inte så pigg och känner som att jag är på väg att bli sjuk så kanske hoppar jag över det, men å andra sidan var det ett tag sedan jag tränade - så får se :)
bjuder på en bild sedan i eftermiddags, ser verkligen mörkt ut, det var det inte :)

snälla bli min igen

Kom nyss hem från jobbet, eller nyss och nyss. Slutade klockan 13 och tog sedan en promenad hem. Det var skiiitkallt, det blåste rätt igenom mössan och mina öron var is när jag kom innanför dörren. Nu har jag precis ätit lite mozarellapaj och ligger och slappar i soffan. Funderar på att dra en stund till gymet sedan när de öppnar. Lite senare ikväll jag på bio i järpen. Vi ska se Hamilton, blir spännande :) 

Igår hade vi en så kallad resmålsfest med jobbet, alla som jobbar i åre by var inbjudna, vi åkte nyheten 'i jättars spår' här i åre samt åt tacosbuffé, mums! På kvällen drog vi snabbt ut på bygget, hade inte så värst kul och jag gick hem redan strax innan ett. Känner mig väldigt 'ur fas' just nu, det är lite saker som gör att det känns lite jobbigt, därför ska det bli skönt att gå på bio ikväll och göra någonting annat. :) 

Nu ska jag nog blunda lite innan jag drar på mig träningskläderna.  Ha det fint!
Tumblr_lxlfg9nx6z1qgsug7o1_1280_large

20120122

bouna sera amici
ja, det blir lite långt mellan inläggen nu, men det är svårt att få ihop något vettigt faktiskt. Dagarna består till mestadels av jobb, skidåkning och en & annan sväng på bygget.     Studentveckorna har dragit igång här i Åre så det börjar bli en hel del fart just nu. Förra veckan hade vi även rätt mycket på jobbet. Förra söndagen var den första ankomstdagen för studenterna och vi hade 140 sidor förhandsbokningar.. Så den söndagsförmiddagen var rätt stressig, eller det gick egentligen ganska så smidigt då vi var 7 st som jobbade, men det var trots allt full rulle fram tills eftermiddagen. Dock så var det verkligen kul! :) Jag stod i skiduthyrningen hela dagen och det är verkligen skoj!

Denna söndagen har varit något lugnare med skidbokningar, dock så jobbade jag inte idag. Var istället ute med Challe och åkte lite. Det blåste på rätt ordentligt, och även snöade litegrann vilket gjorde att vi frös rätt rejält, vi tog några åk och satt oss sedan på Hyddan för att äta lunch. Vi beställde en skaldjurspasta, så hiiimla gott!
I veckan är jag ledig måndag och tisdag, sen ska jag kötta jobb 6 dagar i rad! taggaaa. Vi ska även ha en resmålsfest för alla som jobbar på skistarshop här i åre, ska bli himla kul! Vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi ska i alla fall vara ''åk-klara'', och det ryktas även om tacobuffé. Blir spännande!   Vi ska även ha en ost & vin kväll vi torgetcrew, ska bli såå kul :)  Vår förra personalfest blev riktigt lyckad! Vi åt en underbar pajbuffé hemma hos vickan där vi länge satt och pratade och skrattade och lekte diverse lekar. Så himla roligt! Vi drog vidare till bygget där vi dansade ordentligt!   Vet att jag sa att jag skulle ta bilder...  he he. Den detaljen glömdes liksom bort mitt i allt roligt,men en tog jag i alla fall!  På Oscar och David aka darth vader himself


we don't sleep when the sun goes down, we don't waste no precious time

Väldigt längesedan jag skrev sist, men jag har helt enkelt inte hunnit. Har jobbat en massa, och när jag inte har jobbat har jag gjort andra saker eller så har jag helt enkelt inte orkat ta upp datorn.. 

Vad har hänt sen sist då? Vi har firat in ett nytt år här i Åre. Vi började med middag i vår lägenhet,vi var ca 18 pers som åt, men efter middagen strömmade en hel hög in! Vi hade det sjukt trevligt och roligt :)  Mindre roligt var det väl att vakna upp efter att ha sovit nästan hela natten sittandes i en soffa i en lägenhet som var en aning stökig.. Men efter lite harry potter-häng med lukas tog jag tag i allt och efter en massa diskning och städning då elin & sofia anslöt var lägenheten superfräsch igen.  
Efter nyår så har den varit mestadels jobb, trivs så himla bra på min arbetsplats! Vi har verkligen sjukt kul på dagarn och trots att vi väldigt ofta jobbar 11-12timmars pass så känns dagen bara som några timmar, och det är positivt! Har hunnit med skidåkning också, dock inte så mycket som jag velat, men har ändå fått riktigt bra åkning! 
Skulle dock inte vara fel att pumpa lite puder imorgon då det snöat typ heeela dagen, men jag ska kötta skiduthyrning imorgon så det får helt enkelt vänta. :) 

Som sagt, jobb hela dagen imorgon & även söndag, måndag är jag ledig. Tisdag jobbar jag igen, men efter jobbet ska hela Torget-gänget äta middag tillsammans hos vickan :) ska bli såååå kul och jag längtar verkligen! Ska nog försöka ta någon bild på mina härliga arbetskamrater!
en bild från ett par dagar sedan, så härlig åkning! Soligt och härligt!

RSS 2.0