------

mitt blodsocker är SKIT. aruhkjfdnbpdxgbsdfgölfnvl!!
jag orkar inte längre, det bara vill inte!
tog precis ett blodsocker 26.2.. alltså, wtf? förstår verkligen inte hur det kan ligga så högt..? har idag rört på mig exakt heeela dagen. jag och 11 av mina vänner åkte till boda borg idag. För er som inte vet vad det är för något så är det som ett slags äventyrshus där man skall klara  av olika banor, det är svårt både psykiskt och fysiskt. Man måste tänka, men också klättra i 'grottor' och krypa i riktigt små gångar! Där höll vi igång hela dagen. Vi stannade för att äta, de allra flesta åt pizza, men själv tog jag sallad.
anyways, kom sedan hem. gick då runt kyrksjön (ca 4,5km). Och lik förbannat ligger det så här högt! Blodsockret har strulat så otroligt mycket de senaste dagarna, och jag kan erkänna att det känns så otroligt tungt att komma tillbaka, men jag måste.
nu ska jag ta en kvällsmacka och ta insulin!

som en bro över mörka vatten

det är med ett tugnt hjärta som jag följt nyheterna de senaste två/tre dagarna. Det som har hänt nu i Oslo och Utøya är så fruktansvärt, hemskt, olyckligt, tragiskt.. Det är så himla många oskyldiga som har mist livet. Ungdomar som mist livet. Jag blir så sorgsen bara av att tänka på det. Följde minnesgudtjänsten imorse, den var fin och Norges statsministers tal var gripande.
Känns även lite läskigt att jag, tidigare under sommaren, planerat att vara i Olso just denna helg, planerna blev sedan ändrade, men bara tanken av att jag skulle kunna ha varit i staden när det hände ger mig kalla kårar. Hela staden är i sorg, hela Norge.. hela Sverige.
Jag skänker en stor kram till er alla.


för att nu återgå till det vardagliga litegranna; 
idag har jag inte gjort så mycket, har bakat en kaka nu på eftermiddagen som vi ska äta efter middagen. Det blev en new york blueberry cheesecake. mums!
Ta hand om er och era nära & kära nu.
puss
min cheesecake!

hälsomuffins

Jag har bakat dessa muffins som är av de nyttigare alternativet. Det innehåller inget vanligt vetemjöl, utan endast grahamsmjöl. De innehåller heller inget rent socker, utan sötman kommer från honungen. 
anyways, man kan fylla dem med vad som helst! Jag har gjort en sats med kanel & mandel samt en med banan och choklad (måste ju vara lite onyttig, right? ;)) ni kan fylla dem med vad ni vill!

receptet kommer från en av mina favvisbloggar, originalet. :)
what you'll need: 

1 msk margarin
1 msk honung
1 ägg
3/4dl sojamjölk (kan också bytas ut mot vanlig mjölk)
1 dl grahamsmjöl
1 tsk bakpulver
Rör ihop margarin och honungen, tillsätt ägget och (soya)mjölken. Låt stå en liten stund. Tillsätt resten av ingridienserna. Fyll dina muffinsformar till 3/4 och låt dem gräddas ca 10 min i ugn 225 grader. 


Tips: jag brukar göra dubbelsats så att man får ett par stycken. :)
Tumblr_lm44m5auzp1qdpsx9o1_500_large
bild: weheartit

wedding

wedding
ja, hörreni. första helgen i augusti ska jag på bröllop. Klänning på bilden skall jag ha på mig, MEN. SKOPROBLEM!!! Har ingen aning riktigt vad jag skall ha till. Har givetvis inga skor av de som finns på bilden, utan de är mest som inspiriation. 
men seriöst, vad ska jag ha på fötterna?!

wedding by JuliaJa featuring heel pumps

it all ends here

i två dagar har jag, som sagt, sett samtliga 7 Harry Potter filmer för att ladda
för den åttonde och sista! och nu är dagen här! Ikväll ska jag se den med ett
gäng människor. Exiting!
och låten btw, haha den är ju bra. Känner mig nästan lite känslosam att jag
ska lämna den här världen som har varit en del av min uppväxt. höhöh
nörd big time!

every teardrop is a waterfall

1272197012_5_ykz3_large
sorry for dååålig uppdatering! har varit i stockholm med mandis, där vi har ätit & druckit gott,
gått på gröna lund och shoppat en massor! lovely days, helt enkelt. 
annars så har jag haft möte med min jobbcoach och haft harry potter-maraton! Är inne på film 7 del 1 nu och har sett alla på två dagar. Är jäkligt laddad för att se den sista på bio imorgon. :)

JBP

idag ska jag äntligen få cykla i bergcykelparken igen! kommer bli skoooj, dock tänker jag nog ta det lite lugnt och inte ta de allra brantaste lederna då min rygg inte är helt hundra, men som sagt - det ska bli otroligt roligt :)
sist jag cyklade gick mitt blodsocker ned medan jag cyklade, då fick jag hela tiden, mellan varje åk, mata med destrosol. nu hoppas jag att det inte händer ingen :) Har laddat upp nu med lite tomat & örtkyckling med bulgur samt lite chips till efterrätt, hihi.

04:49

godnatt/godmorgon?
har ännu inte gått och lagt mig, helt otroligt - men kan verkligen inte somna! har haft sovproblem i flera veckor nu och känner att jag inte orkar längre (somnar sent - orkar knappt gå upp före 11), därför tar jag tilll drastiska åtgärder! ska nu dygna.. ehhe. men tänkte att då kanske jag blir tillräckligt trött för att somna vid 22-23 imorgon.
wellwell, ska kika lite på eva & adam nu.
Tumblr_lnqk56jmi71qmr9m3o1_500_large

RSS 2.0