JBP

idag ska jag äntligen få cykla i bergcykelparken igen! kommer bli skoooj, dock tänker jag nog ta det lite lugnt och inte ta de allra brantaste lederna då min rygg inte är helt hundra, men som sagt - det ska bli otroligt roligt :)
sist jag cyklade gick mitt blodsocker ned medan jag cyklade, då fick jag hela tiden, mellan varje åk, mata med destrosol. nu hoppas jag att det inte händer ingen :) Har laddat upp nu med lite tomat & örtkyckling med bulgur samt lite chips till efterrätt, hihi.

Kommentarer
Postat av: Sara

sv; Hello! klart du ska få lite tips. På sommaren är nattklubbbarna riktigt varma och om dem inte har en schyst utegård går det inte. Jag gillar annars Pure (på hösten & vintern)& Collage (dock alltid överdrivet med folk men dem har utegård.) Något jag kan rekomendera är "sommar" vid fleminggatan 2, där kan man dansa både ut och inne och det ligger precis vid vattnet. Att ta en glas vin eller två vid en fin uteserveing kan också vara bland det bästa. Min favorit ligger vid norr mälarstrand och heter mälarpaviljongen. Kramar

2011-07-10 @ 15:03:25
URL: http://lovelieslost.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0