120410

Hej, nu är det tisdag igen! Helt sjukt vad veckorna går fort! Snart är säsongen över, det har verkligen gått fort och jag har haft så himla bra. 
Hursomhelst, just nu mår jag i alla fall mycket bättre, mådde riktigt dåligt ett par dagar, jobbade ändå så det känns skönt att det börjar gå över nu. 

Förra tisdagen ja, vi hade en Torget-dag :). Alla vi som jobbar på shopen på torget hade ledigt och vi åkte skidor tillsammans, det var verkligen trevligt! Vi började med att ta gondolen upp på skutan, fick gå en bra bit för att nå ända upp till toppen. Dimman var riktigt tjock och det blåste på tvären så det var jobbigt att klätta upp med pjäxor på fötterna och ett par skidor på axeln. Martin, som även jobbar som guide, skulle alltså visa vägen till Huså, där vi skulle åka skidor för dagen. Till och med han blev osäker var vi skulle åka då sikten var så dålig, men vi hittade tillslut. Åkningen fram till Huså var verkligen så härlig! myyyycket snö! Väl framme i Huså tog vi några åk, både i pisten och offpist, innan vi käkade lunch. Efter vi spenderade dagen i Huså fick vi åka skoter tillbaka till Åre och Stendalen. Skoterturen var verkligen huuur rolig som helst, det gick fort och vi flög verkligen över berget. :)
På kvällen hade vi personalfest för alla som jobbar på skistarshop inne i Åre by. Vi lekte en massa lekar och umgicks, vi hade det verkligen trevligt. Drog sedan till bygget och dansade loss. En toppenkväll! 

Har varit ledig i två dagar nu så har spenderat mesta tiden i backen. Jag, Sofia och Isabelle åkte till Tege/Duved igår. Tegefjäll var sååååååå bra! Det har kommit riktigt mycket snö och att åka i Tegeskogen är verkligen hur kul som helst. :) 

Nej, nu måste jag fortsätta laga middag. Får se om det blir tisdagsbygget ikväll... men somsagt, det är ju trots allt tisdag ;) För övrigt så är jag bara tonåring i tre dagar till! insane!
den enda bilden jag tog på p-festen. Mina bffs larsa, elin och challe ;)

hälsningar från sjuksängen

Hejsan,
Japp, trodde jag skulle klara mig denna säsong från att bli sjuk, men tydligen inte. Ligger just nu nerbäddad i soffan med feber & halsont. Egentligen är det rätt bra att jag ändå klarat mig från att bli sjuk med tanke på hur många som har varit sjuk, för vi umgås ju rätt mycket, på jobbet & på fritiden. Började misstänka att det var något lurt igår då jag var sjukligt (hehe) trött.. Trodde det berodde på att vi hade haft p-fest och utgång dagen före (som förresten var otroooligt lyckad och kul). Var ute i backen en sväng men klarade bara en 1½ timme innan jag började dra mig hemåt. Astmabacken var jobbigare än vanligt och när jag kom somnade jag i soffan och sov middag i över 3½ timme (!).  Idag känner jag mig inte så mycket bättre men hoppas jag kan kurera mig så pass att jag kan jobba imorgon. 

Måste även försöka ta mig ner till mataffären då kylskåpet ekar tomt..
Ska försöka uppdatera lite mer senare. pusss

Tumblr_m0xkaax8uv1r61ap3o1_500_large

RSS 2.0