ledig torsdag

Har haft min första lediga dag på ganska så länge nu så det var skönt att få sova lite längre i morse :) 
Drog sedan ut i backen och åkte. Det var ganska dålig sikt och det snöade en del. Apropå snö, det har kommit sjuuukt mycket här de senaste dagarna. I tisdags vräkte det ner, bokstavligen talat. Men det är härligt! :) 
Jag & Oscar åkte lite skogsåkning idag och det var så himla mycket pudersnö. Jag kom i ganska hög fart in i skogen, och där tog det nästan tvärstopp för det var så himla mycket mjukt snö. Men det var härligt! 

Imorgon jobbar jag igen, och på kvällen ska jag träffa Elin, en familjevän, vi ska gå ut och äta middag. Det ska bli riktigt trevligt att träffas igen och prata. :)  På lördag jobbar jag hela dagen, sen på kvällen ska jag kika in RedBull crashed ice, ska bli så jädra kul att se!  För er som inte vet vad det innebär är det skridskoåkare som åker nerför en 'skicross'bana, fast på is då :)   Dom har byggt väldigt mycket på torget i veckan, och banan ser riktigt häftig ut. Kika gärna in videoklippet så ser ni vad det handlar om.
Ikväll är det dags för personalfest! Har insett nu att det kanske verkar som att vi har personalfest ofta. Men det har vi inte! Det har bara varit olika slags personalfester :) Första gången var det med de personerna som jobbar i shopen på Torget, den som var förra veckan var för all personal på skistar åre. Och ikväll ska vi ha personalfest för dom som jobbar på hyrorna inne i åre by :)  Det blir säkert väldigt roligt, och förmodligen drar vi på bygget för att se den svenska björnstammen :)

combattorsdag

X_16f4b6a3_large
weheartit
godkväll på er.
denna torsdag har bestått av lite jobb på förmiddagen, fram till klockan 13 närmare bestämt. Tog sedan en sväng på Kicks för att inhandla lite produkter. Efter lite inköp från ICA promenerade jag, tillsammans med Elin, astmabacken upp med en ganska så tung ryggsäck.    
Ikväll gick jag till Golds gym för ett pass bodycombat!  Väldigt roligt, men jäääkligt jobbigt för armar. Känns dock grymt skönt just nu :) 


veckan har mestadels bestått av jobb, men även lite roligheter! i tisdags hade vi nämligen den stora personalfesten! Temat var Studio 54.  Jag hade på mig en rosa paljettklänning ;)  Hursomhelst var kvällen myycket trevlig! Vi åt middag och dansade en heel del till discomusik! Dock blev kvällen inte jättesen då jag jobbade morgonen efter, men jag hade det väldigt roligt ändå. :)  Kan nog även bjuda er på några bilder senare! 


diabetesen då, var ju ett tag sedan jag bloggade om just det.   Just nu är jag inne i en liten svängande period. Är lite svårare med doserna just nu då jag lever en annan livsstil, rör på mig mer på jobbet eftersom jag står upp hela dagarna.    Men det känns ändå som jag börjar få i ordning på det, vilket känns skönt.   
Nej, nu ska jag zappa lite på tvn och sedan krypa ned i sängen.  Imorgon ska jag jobba, sen boka tågbiljetter har jag tänkt, wiho :)


a free sunday

idag är jag ledig!   tjoho. dock är det nästan lika kallt idag (-20) som tidigare, så jag hoppade över skidåkningen idag. Är ändå ledig två dagar till, och som det ser ut just nu ska vädret bli mildare så ska nog åka lite då istället. 
Har jobbat på rätt mycket de senaste dagarna så det var skönt att ha en liten slappdag. Behövligt dessutom då både mina kollegor Ken och Martin påpekade att jag såg väldigt trött ut ;)  Så idag har jag mest tagit det lugnt, tog en pomenad till Tott hotell vid 12 tiden för att träna lite, sprang 30 min på löpbandet innan jag simmade några längder i poolen. Satt mig också i bubbelpoolen ett tag och hade det härligt. Duschade och bastade innan jag promenerade hemåt. Så nu är jag hemma! Funderar lite vad jag ska hitta på nu, men tror att jag ska slänga mig på sängen och trycka på en film.   
Imorgon ska jag antingen åka skidor eller hänga på Julia & Sofia Johansson till Östersund.. Vi har nämligen en stor företagsfest på tisdag, med 70tals tema.. Känner paniken lite smått då jag inte riktigt har fixat kläder. Har två stycken backup-planer men skulle vilja komma på något bättre, så följer kanske med brudarna till stan för att kika lite secondhandbutiker.   Får se helt enkelt :)
Bjuder på en bild sedan en vecka sedan typ, vi tjejer åt tapas på Madonna Di campiglio, myycket gott :)

RSS 2.0