20120326

Godkväll,
Skriver just nu med ganska darriga armar, var iväg till gymet med elin, larsa & isabelle och körde lite styrka. Känner redan nu att det kommer kännas rätt så mycket imorgon. ;) Men det var skönt att få det gjort! 
Innan jobbade jag fram till kl 13, efter det gick vi + challe och käkade lunch på holiday club. Det serverades en riktigt god lax så det var gott att få i sig en riktig lunch! 
Gårdagen bestod av jobb och sedan våffelmys. Kvällen innan var vi ut på bygget. Loreen spelade, men eftersom vi köade ett bra tag missade vi henne, men det gjorde inget för vi hade sååå kul ändå! :) Kom hem vid tre, men eftersom klockan skulle ställas fram blev klockan 04. klockan 06.50 ringde jobbklockan ;) Jobbade heldag, men måste säga att det gick förvånansvärt bra, var inte speciellt trött under dagen. 

Ikväll ska jag elin & larsa laga mat, det blir något med fläskfilé och phiadelphia+paprika m.m. Det blir nog riktigt gott!  Imorgon väntar jobb igen, och på kvällen blir det nog, likt alla andra tisdagar - bygget. Adrian Lux ska stå bakom dj-båset så det blir nog väldigt väääldigt bra! Vi såg han i början av säsongen på Tott så tror detta kan bli minst lika bra, om inte bättre :)  

På torsdag kommer Jonssson och hittar på, det ska bli himla mysigt :)
Bjuder på en bild på söt-Martin så länge ;)

120324

Tjena, Julia Jansson heter jag för er som glömt. Ja, det var vääldigt längesedan jag skrev något här, men datorn har varit på lagning en lång stund, dessutom har inte det riktigt funnits tid till det här med bloggning. Livet här i Åre flyter på bra och jag har det himla bra dessutom. Vädret just nu är dock inte på topp.. Det är otroligt milt väder samtidigt som det kommer en hel del regn, så himla tråkigt. Det är inte alls lika vitt i byn just nu. 

Annars då, det har varit ett par stressiga dagar i shopen faktiskt. Fredagen var väldigt stressig på morgonen, kändes nästan som vi var i en sportlovsvecka.. Men det var ändå kul att det var mycket folk. 
Finaste Sofia var och hälsade på mig i ett par dagar i början av veckan, vi hade så himla kul! Lite av det vi hann med: härlig&solig skidåkning, lunch på buustamon, afterski på fjällgårn', middag och musikmys på grappa, mindre härlig och regning skidåkning, fika på kastrullen OCH åre bageri, godaste middagen på broken, spritbuffé, dans på bygget, bakishäng med tacobuffe på receptåre, lite shopping, och rosémys :) och självklart lite annat! Var otroligt roligt att hon var här men väldigt tråkigt när hon åkte... Som tur är kommer min andra pingla Sofia upp om en vecka vilket ska bli otroligt kul! :))
Idag har jag varit ledig! hoppade över skidåkningen då vädret som sagt är riktigt dåligt, gick istället en sväng på byn där jag träffade morfar, kikade lite på pjäxor och sånt innan jag åt en veghamburgare på MAX innan jag traskade hemåt igen, har sedan städat, diskat och bytt sängkläder. Ikväll spelar Loreen på bygget, får se om jag drar dit. Blir säkert roligt att se men känner att jag borde spara lite pengar nu..
en bild från härliga skidåkningen i måndags. :) 

432137_3369172106109_1173408460_3425281_1215476233_n_large

RSS 2.0