I set fire to the rain

hejhejheeej. gillar att blogg.se äntligen släppt sin app! Var ju lite drygt att mmsa varje gång jag ville uppdatera med mobilen. :)
jaja, just nu håller jag på att städa lite, ganska så jäkla tråkigt - men måste göras! senare ska jag möta upp Jonsson för lite fika, senare ikväll blir det träning iform av MRL och CxWorx, är inte så pepp som jag brukar vara men måste ju röra på mig..

imorgon ska jag hitta på något skoj med bästa Sofia, frågan är vad, men vi hittar säkert på nåt skoj. :)

Well, måste återgå till städningen nu, har bifogat en väldigt smickrande bild på hur jag ser ut just nu, osminkad och fiin. not


goooooooood frukost! mums :)

img_5475 (MMS)

goooooooood frukost! mums :)


a little bit busy

Jag vet att jag har lovat att jag ska skriva om min sjukhusvistelse m.m, samt att jag ska ta tag i bloggandet. Men det får helt enkelt vänta till efter helgen helt enkelt! Jag jobbar inte i veckan, men däremot på fredagkväll/natten mot lördag 00:40 ska jag sitta på ett tåg upp mot åre för intervju/rekryteringshelg! Jag är så hiimla nervös så jag har helt enkelt inte diciplin och fantasi nog att skriva just nu då all min energi går att vara nervös ;)

Tumblr_lrrxiom5xw1qao8u4o1_500_large

4 år

btw! glömde skriva det i förra inlägget, och nu är klockan över 12 så nu är det faktiskt den 18e
MEN, den 17e september 2007 fick jag diabetes, alltså 4 år sedan! shit bananas! 

lovar att jag ska skriva ett inlägg om hur min resa började.
När fick ni diabetes?

i just want you to miss me.. thats all

titta vilket förmiddagsfika jag åt på arlanda! 
Ganska så icke diabetesvänligt, men med en stor extrados insulin fungerade det ändå. Eftersom jag aldrig tidigare har fikat på just Starbucks, trots flera besök på arlanda och i diverse andra städer den populära kaffekedjan finns slog jag på stort! Kan säga att den där caramel frappoucino blablabla.. var lite för mycket för min smak. Lite för sött helt enkelt. Men nu har jag provat! :)
Lördagskvällen spenderades med Jonsson i en fullsatt biosalong, vi såg Jägarna 2. Den var väldigt bra faktiskt, minst lika bra som ettan! Men samtidigt väldigt rå.. usch&fy! 

Nu ska jag titta på ett avsnitt One tree hill innan jag ska försöka sova. Imorgon väntar ett jobbpass! Men det är inte förrän kl 17. 
puss

så här vill jag gå klädd imorgon

love autumnin my head i paint a picture


god dag.
är nu hemkommen från en underbar långhelf i Finland, jag åkte dit tidigt i fredagsmorse och stannade till tisdagen, då jag var hemma runt 02.00 på natten (tåget var såklart över en timma försenad..) 
nåväl, hade som sagt det väldigt bra och tror även min diabetes mådde bra! Min diabetes brukar ligga lite i övre kanten när jag reser, brukar bli så då jag blir lite försiktare med doser, man kanske äter annorlunda m.m.
Men nu gick det riktigt bra :) tror jag var lite hög EN gång och då låg jag på 17mmol, annars höll jag mig vid 5-7mmol. hyvä! Nu är ju inte Finland så annorlunda i matväg, så jag åt mycket sallader, frukt och grönt och åt riktigt mörkt bröd.
En annan sak jag tycker Finland är bättre på är sockerfria alkoholalternativ. Vi skulle köpa oss några cidrar på lördagkvällen och de hade flera olika sorter att välja mellan! Superbra! Jag köpte bla. rekoderlig blåbär&citron cider, samt up-ciders skogsbärssmak, gottgott! 
Det är något jag verkligen önskar att Sverige kunde ta in flera av, på systembolaget där jag bor finns EN cider med mindre socker, xide- phomegranate rhubarb. så fruktansvärt trött på den.
wellwell, nu ska jag göra lite lunch :) funderar på avocadosallad.
eino,jag och mande i januari.

sweat is fat crying.

hallojan.
lite dålig update igen, men har haft allt möjligt för mig, bla. personalfest/möte som varat i två dagar. Det har varit skoj! Dock mådde jag väldigt dåligt ett tag (förmodligen för att sockret svängde efter alkoholintag) - så det var inte alls så kul. känner mig lite trött och hjälplös när ingenting fungerar.
nåja, uppdateringen lär inte bli bättre då jag, på fredag morgon 05.37 sitter på ett tåg påväg till arlanda för att hoppa på ett flyg som skall ta mig till finland och nådendal för att hälsa på bästa mande! det skall bli otroligt kul. :)
idag har jag i alla fall tränat, ett 30 minuters CxWorx pass, sedan 60 minutes MRL. myycket skönt :) imorgon blir det nog ett bodystep pass! känns bra att jag kommit igång någorlunda.
Tumblr_lp80e2xiid1r0xnheo1_500_large

barn med cancer

igår såg jag en väldigt bra dokumentär. Den heter Barn med cancer, den gick på svt2 för någon vecka sedan. 
Otroligt stark och rörande dokumentär. Vi får följa hur barncancervården går till på Drottning Silvias Barnsjukhus i Göteborg. Den skildrar 4 olika barn med cancer. 

Jag blev väldigt berörd, och jag kan verkligen rekommendera er att se den! 

LÄNK: http://svt.se/2.164986/1.2513501/att_hantera_det_ofattbara

RSS 2.0