20120326

Godkväll,
Skriver just nu med ganska darriga armar, var iväg till gymet med elin, larsa & isabelle och körde lite styrka. Känner redan nu att det kommer kännas rätt så mycket imorgon. ;) Men det var skönt att få det gjort! 
Innan jobbade jag fram till kl 13, efter det gick vi + challe och käkade lunch på holiday club. Det serverades en riktigt god lax så det var gott att få i sig en riktig lunch! 
Gårdagen bestod av jobb och sedan våffelmys. Kvällen innan var vi ut på bygget. Loreen spelade, men eftersom vi köade ett bra tag missade vi henne, men det gjorde inget för vi hade sååå kul ändå! :) Kom hem vid tre, men eftersom klockan skulle ställas fram blev klockan 04. klockan 06.50 ringde jobbklockan ;) Jobbade heldag, men måste säga att det gick förvånansvärt bra, var inte speciellt trött under dagen. 

Ikväll ska jag elin & larsa laga mat, det blir något med fläskfilé och phiadelphia+paprika m.m. Det blir nog riktigt gott!  Imorgon väntar jobb igen, och på kvällen blir det nog, likt alla andra tisdagar - bygget. Adrian Lux ska stå bakom dj-båset så det blir nog väldigt väääldigt bra! Vi såg han i början av säsongen på Tott så tror detta kan bli minst lika bra, om inte bättre :)  

På torsdag kommer Jonssson och hittar på, det ska bli himla mysigt :)
Bjuder på en bild på söt-Martin så länge ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0